TIKKAKOSKEN APTEEKKI- OMA LÄHIAPTEEKKISI JYVÄSKYLÄSSÄ. PALVELEMME MYÖS VERKOSSA!

Tikkakosken apteekki on oma lähiapteekkisi Jyväskylässä. Apteekkimme palvelee sinua 3 km päässä nelostieltä, keskustan ytimessä torin varrella, K-marketin yhteydessä. Löydät apteekistamme vaivattomasti ja nopeasti tarvitsemasi tuotteet ja apteekkipalvelut tarpeisiisi. Uskomme, että helppo ja joustava asiointi edistää huomattavasti arkeasi. Voit asioida paikan päällä tai verkossa. Tutustu apteekkimme valikoimiin tai kysy meiltä lisätietoja.

Pysäköinti

Meillä on helppo asioida, sillä apteekin vieressä on runsaasti parkkipaikkoja.

Noutolokero

Voit noutaa tilaamasi tuotteet apteekin sisäänkäynnin ulkopuolella olevasta noutolokerosta. Noutolokero palvelee K-market Tikkarin aukioloaikoina. Lähetämme tekstiviestin, kun tilaamasi tuote on noudettavissa. Palvelu on maksuton.

Asiakaslehti

Apteekki-nyt lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja jaetaan kotiin Tikkakosken alueella. Nouda lehti apteekista. 

Kanta-asiakkuus

Liity apteekin kanta-asiakkaaksi!

Kanta-asiakkaana nautit joustavasta ja ripeästä palvelusta, lääketurvallisuutesi lisääntyy, ja säästät palvelumaksuista. Lisäksi pysyt ajantasalla apteekin tapahtumista ja tarjouksista! Liittyminen on maksutonta eikä vaadi erillistä korttia.

• alennusta itsehoitotuotteista ostokertymän mukaisesti (ei koske lääkkeitä)
• maksuttomat reseptien uusinnat, (ei koske lääkärinpalkkiota)
• maksuttomat reseptitulosteet (ulkomaankopio, ostolaskelma)
• erikoistarjouksia vain kanta-asiakkaille
• ennakkotietoa tulevista tapahtumista
• kattavampi lääkkeiden yhteensopivuuden seuranta
• mahdollisuus tiliasiakkuuteen

Annospussipalvelu

Onko käytössäsi paljon lääkkeitä? Haluaisitko ne koneellisesti kerta-annospusseihin pakattuna?

Apteekin tarjoama annosjakelu sopii henkilöille, joilla on käytössään paljon lääkkeitä tai lääkkeitä otetaan useita kertoja vuorokauden aikana.

Apteekin tarjoamaa annosjakelupalvelua käyttävä asiakas saa lääkkeensä apteekista koneellisesti pakattuna käteviin kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Palveluun sisältyy myös lääkityksen tarkistus. Annosjakelu vähentää lääkehävikkiä ja usein myös pienentää lääkemenoja. Palvelun hinta 6 €/ viikko.

Lääkejätteiden vastaanotto

Käyttämättömäksi jääneet ja vanhentuneet lääkkeet hävitetään palauttamalla ne apteekkiin.
Pahvinen ulkopakkaus sekä reseptilääkkeen ohjelippu poistetaan ja lääkkeet laitetaan läpinäkyvään pussiin. Nestemäiset lääkkeet palautetaan alkuperäisissä pakkauksissa apteekkiin.
Jodia sisältävät lääkkeet (esim. Betadine, Jodix) palautetaan muista lääkkeistä erillään, alkuperäispakkauksissa ja elohopeakuumemittarit koteloissaan. Ruiskut ja neulat tulee pakata läpäisemättömään astiaan.