LUNETTE CYNTHIA KUUKAUTISKUPPI KOKO 1 VIOLETTI 1 KPL

Violetti kuukautiskuppi.
Pakkauskoko:
1 KPL
Markkinoija:
Lune Group Oy Ltd
Tuotetta varastossa
SKU:
2065746
32,90 €
Lunette Kuukautiskuppi Violetti on uudelleenkäytettävä kuukautissuoja, joka on Suomessa valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista.
Sen sijaan, että heittäisi roskiin tamponeja ja siteitä jokaisen käytön jälkeen, lääketieteellisestä silikonista valmistettua Lunette Kuukautiskuppia voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen, ja se kestää vuosia käytössä oikein hoidettuna. Kuukuppi on helppo asentaa, mukava käyttää ja sitä voidaan käyttää jopa 12 tuntia. Kuppi kerää vuodon, tyhjennä se, huuhtele – ja toista!
Niukalla ja keskimääräisellä vuodolla riittää usein tyhjennys vain aamuin illoin. Siis jopa 12 tuntia! Voit nukkua huolettomasti kuukupin kanssa tai harrastaa mitä tahansa lempiurheiluasi. Runsaammalla vuodolla tyhjennät kupin aina tarvittaessa, useammin kuin niukempina päivinä. Opit kyllä tunnistamaan oikean tyhjennysvälin nopeasti!
Päivittäiseen pesuun kannattaa käyttää Lunette Kuukupin pesunestettä, joka on varta vasten silikoniselle kuukautiskupille suunniteltu geelimäinen pesuneste. Jos vesipesuun ei ole mahdollisuutta, niin kuukupin tehokkaaseen puhdistukseen suunnitellut Lunette Kuppipyyhkeet tappavat bakteereja korkean alkoholipitoisuutensa vuoksi. Huolehdithan myös käsihygieniasta ennen kupin tyhjennystä!
Lunette Kuukautiskupit ovat valmistettu ja pakattu rakkaudella Suomessa. Ne ovat valmistettuja korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista sekä tarkoin valituista väriaineista. Ne ovat tutkitusti turvallisia, eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja. Jo vuodesta 2005 asti Lunette Kuukupit ovat parhaita laadultaan korkeiden laatustandardien vuoksi, ja siksi ne ovatkin voittaneet lukuisia testejä niin käyttömukavuudestaan kuin laadustaan.

Korkealaatuinen lääketieteellinen silikoni.

Kuukautiskuppia ei ole koskaan yhdistetty TSS:ään (toksinen sokkioireyhtymä).
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Kaksi helppoa kokoa: 

  • Koko1 on pienempi ja pehmeämpi. Se on tarkoitettu kevyemmälle vuodolle ja sen kanssa on helpompi aloittaa kuukautiskupin käyttö. 
  • Koko 2 on isompi ja hieman jämäkämpää silikonia. Se on tarkoitettu keskimääräiseen ja runsaampaan kuukautisvuotoon.