Kirkkokatu 6, 41160 TIKKAKOSKI         020 787 0740         tikkakosken.apteekki@apteekit.net       Avoinna: Ma-pe 9-18, La 10-15, Su suljettu

Ihonhoitotuotteet

Apteekkikosmetiikka ihosi ja hiustesi hoitoon 

Meiltä Tikkakosken apteekista löydät monipuolisesti korkealaatuista apteekkikosmetiikkaa sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita kaikenikäisille. Valikoimaamme kuuluvat turvalliset ja tutkitut tuotteet niin päivittäiseen ihonhoitoon kuin erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Hyvinvoivan ihon perustana ovat ihotyypille sopivat puhdistus- ja kosteutustuotteet, joita voidaan tarvittaessa täydentää erikoistuotteilla.

Löydät meiltä myös lääkehoitoja tukevia tuotteita eri ihosairauksien hoidossa. Hoitojen onnistuminen on varmempaa, kun päivittäisessä käytössä olevat tuotteet on valittu huolellisesti ihosairaus ja lääkehoidot huomioon ottaen. Ihon hyvinvoinnilla on suuri merkitys elämänlaatuun, sillä esimerkiksi kutina häiritsee yöunta tai kasvojen näppylät haittaavat nuoren päivää.

Laadukkaat ja tunnetut merkit

Etsit sitten tuotteita päivittäiseen ihonhoitoon tai tiettyyn iho-ongelmaan, meiltä löydät tunnettujen ja korkealaatuisten apteekkikosmetiikan valmistajien valikoiman. Valikoimiimme kuuluvat muun muassa seuraavat merkit:

Aknen ja epäpuhtaan ihon hoito askarruttaa monia nuoria ja aikuisia. Valikoimassamme on eri valmistajien tuotteita, joissa on sopivassa suhteessa puhdistavuutta ja kosteutusta. Akneen käytettävät lääkkeet kuivattavat ihoa, jolloin ihon kosteutuksesta on tärkeää pitää huolta aknen hoidon liitännäishoitotuotteilla. Tuotteita löytyy eri-ikäisille, koska epäpuhtaan ihon tarpeet ovat erilaiset eri ikäryhmillä.

  • Sebamed Clear face
  • La Roche-Posay Effaclar
  • Aco Spotless
  • Vichy Normaderm
  • Avène Cleanance
  • Ducray Keracnyl

Hiusten ja hiuspohjan parhaaksi

Hiusten hyvinvoinnin perustana ovat hiuspohjalle ja -tyypille sopivat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut tuotteet. Näillä hiustenhoidon perustuotteilla saadaan ennaltaehkäistyä monia pulmia. Laadukkaiden päivittäiseen käyttöön tarkoitettujen tuotteiden lisäksi meillä on ennaltaehkäiseviä tuotteita hiusten vahvistamiseksi sekä tuotteita hiustenlähtöön.

Vaihtelevat sääolosuhteet tai ihosairaudet saattavat usein aiheuttaa hiuspohjan ongelmia ja vaikuttavat hiusten hyvinvointiin.  Valikoimassamme on monipuolisesti tuotteita erilaisiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseilyyn tai ihottumiin. Esimerkiksi hilseilevää hiuspohjaa hoidettaessa on parempi valita tuotteet, jotka hoitavat ongelmaa kokonaisvaltaisesti. Jos keskitytään vain hilseen poistoon, ongelma palaa helposti takaisin.

Autamme sinua löytämään sopivat tuotteet ihollesi

Jos et jo ole löytänyt ihollesi parasta tuotetta, autamme sinua mielellämme! Tule apteekkiimme tutustumaan valikoimaamme tai voit ottaa meihin myös yhteyttä