Aniwipe hoitopyyhkeet eläimille 10,5x16,5 cm 48 kpl

Laadukkaat, kunnolla märät hoitopyyhkeet silmien, korvien, tassujen, intiimialueen sekä huuli- ja muiden ihopoimujen päivittäiseen puhdistukseen. Puhdistaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa, jättäen iholle suojaavan kalvon. Antimikrobinen in vitro -laboratoriotutkimusten mukaan yleisimpiä bakteereita, sieniä ja hiivoja vastaan. Sopii myös herkille ihoalueille, ei kirvele. Luonnollinen: ei lisättyjä hajusteita.

Pakkauskoko:
48 kpl
Markkinoija:
Repolar Pharmaceuticals Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
SKU:
9118503
22,60 €

Ihon hellävaraiseen puhdistukseen eläimillä. 

Vedä pyyhe pussista ja sulje pakkaus huolellisesti uudelleen. Käytä pyyhettä ihon, ihopoimujen, turkin tai kasvojen alueen puhdistamiseen. Puhdista herkät alueet silmien ympäriltä varovaisesti ja vältä suoraa kosketusta silmiin.

Tarvittaessa käytä useampia pyyhkeitä varmistaaksesi hyvän lopputuloksen ja ihon kosteutuksen. Anna pyyhkeen nesteen kuivua iholle pitkäaikaisen vaikutuksen takaamiseksi.

Pyyhkeen materiaali on kestävää. Siitä ei irtoa nukkaa. Heitä käytetyt pyyhkeet pois. Älä vedä niitä alas WC:stä.

Uudelleensuljettava pakkaus sisältää 48 korkealaatuista kertakäyttöistä hoitopyyhettä. Pyyhkeet on valmistettu repeytymättömästä kangasmateriaalista, mistä ei irtoa nukkaa.

Aqua, Glycerin, Isopentyldiol, Propanediol, Norway Spruce (Picea abies) resin, Phenoxyethanol, Methylpropanediol, Caprylhydroxyamid acid, Sodium hydroxide.

AniWipe® Hoitopyyhe eläimille sisältää aktiiviainesosia kuusen pihkasta, jotka on valmistettu Resol® Teknologian avulla.

Pyyhkeet kangasta. 

Säilytetään puhtaassa paikassa huoneenlämmössä. Säilyy huoneenlämmössä avaamattomana 2 vuotta ja avattuna 12 kuukautta.

Pyyhkeen koko 12 x 16 cm.

valkoinen